prva1.jpg (16923 bytes)

Fotografije snimljene u Göteborgu
6. i 7. maja 2005. godine

Za uspomenu na još jedno nezaboravno druženje Trebnjaca, ali i Bosanaca i Hercegovaca proljeća 2005. godine 


Pa šta reći, nego da nam je ponovo bilo lijepo i nezaboravno. Istina, malo drugačije nego ranijih godina, jer sada se u zraku osjećala i velika doza sigurnosti, olakšice, riješenosti, opravdanja i blizine ostvarenja mnogih nadanja.
Da, prosto se osjetilo da su nas oni susreti svih ranijih godina, kako tako, održavali na okupu, da su nas usmjeravali, dok nam je ovaj, ovogodišnji, ovaj prvi dvodnevni potvrdio da smo OSTALI ZAJEDNO, DA SMO JEDNOSTAVNO ONO ŠTO JESMO - T R E B I N J C I...

Malo je reći hvala organizatoru, ali neka im to bude dosta za ovaj put. I kako nam rekoše, već bi u septembru trebalo da se ponovo sastanemo. Ovog puta u Malmö-u!? 

Izvori.net su prisustvovali sastanku predstavnika dva trebinjska udruženja, gdje se jednoglasno usvojio prijedlog o uskoj i detaljnijoj saradnji između ova dva naša udruženja, tako da bi već koncem septembra ove godine trebalo da se ponovo okupimo i evociramo ljetnje uspomene.

Fotografije sa sastanka dva udruženja i sponzora Skupa:

A dotle, stvarno bi se trebalo puno toga lijepoga desiti. Uz Božju pomoć, nadamo se najljepšem, bar smo to zaslužili za sve ove godine... 

A u petak bilo je, između ostalog i ovako:   home               subota 7.maja.2005

    Copyright by Izvori.net (27 Feb 2006)